PERSONVERNERKLÆRING

Generell informasjon

Velkommen til vår side om personvern! Dette nettstedet eies av Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse under organisasjonsnr. 923 764 534, med hovedkontor på Syvermarka 61, 6050 Valderoy - Norge.

 

Ditt personvern er viktig for oss. Denne personvernerklæringen forklarer retningslinjene våre for å samle inn, bruke og utlevere din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen gjelder informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt og andre nettbaserte tjenester som lenker til denne personvernpolicyen (samlet sett “nettstedet”) eller når du ellers kommuniserer med oss.

 

Rettigheter til å få tilgang til, korrigere og slette data og til å motsette seg databehandling

 Våre brukere har rett til å få tilgang til, korrigere og slette personopplysninger knyttet til dem, og til å motsette seg behandling av slike opplysninger. Personen som er ansvarlig for å behandle informasjonen er presidenten med mindre oppgaver er delegert. Du kan når som helst be oss om å oppdatere, rette eller slette informasjon om deg ved å sende oss en e-post med din forespørsel på susana@fodselsogforeldreforening.no, men vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake noe informasjon slik påkrevet av loven eller for legitime formål relatert til vår organisasjon.

 

Den Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse gjør sitt ytterste for å få på plass passende tiltak for å ivareta sikkerheten til personlige data og forhindre dette fra å bli modifisert, ødelagt eller aksessert av uautoriserte tredjeparter.

 

Imidlertid kontrollerer ikke den Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse alle og enhver risiko i forbindelse med bruk av internett, og siden advarer derfor brukere om de potensielle risikoene involvert i funksjonen og bruk av internett. Siden kan inkludere lenker til andre nettsider eller andre kilder på nett. Siden den Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse ikke kontrollere disse nettsidene og eksterne kildene, kan ikke den Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse holdes ansvarlig for levering eller visning av disse nettsidene og eksterne kildene, og kan ikke holdes ansvarlig for innholdet, reklame, produkter, tjenester eller annet materiale tilgjengelig på eller fra disse nettstedene eller eksterne kilder.

 

E-post

Du kan sende oss en e-post, men husk at all delt informasjon på internett kan utsettes for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitive personopplysninger på e-post. Dersom vi mottar slik e-post vil vi behandle e-posten etter innholdet og slette den umiddelbart.

 

Nyhetsbrev

Dersom du er interessert i å motta våre siste nyheter og informasjon, kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev, må du registrere e-post adressen din hos oss. Denne kan lagres i en separat database eller hos en tredjepart, og e-posten din slettes når du bestemmer at den ikke lenger er i bruk.

 

Informasjon vi samler fra andre kilder

Vi kan også anskaffe informasjon fra andre kilder og kombinere dette med informasjonen vi samler gjennom siden vår. For eksempel, dersom du samhandler med siden gjennom en sosial medieside, kan vi ha tilgang til viss informasjon fra denne siden, slik som navnet ditt, kontoinformasjon og venneliste, i henhold til autorisasjonsprosedyrer som bestemmes av slike sosiale mediesider.

 

Sosiale delingsfunksjoner

Siden kan tilby sosiale delingsfunksjoner og andre integrerte verktøy (slik som Facebooks «Like» knapp), som lar deg dele handlinger du gjør på siden vår med andre medier og motsatt. Bruken av slike funksjoner tillater deling av informasjon med venner eller det offentlige, avhengig av innstillingen du etablerer med enheten som tilbyr den sosiale delingsfunksjonen. For mer informasjon om formålet og omfanget av datainnsamling og behandling i forbindelse med sosiale delingsfunksjoner, vennligst se personvernerklæringene til enhetene som tilbyr disse funksjonene.

 

Registrering for kurs og arrangement

Via nettsiden og nyhetsbrevet vårt, er det mulig å melde seg på kurs. I forbindelse med dette samler vi inn informasjon slik som navn og kontaktinformasjon og behovet for tilrettelegging. Disse personopplysningene brukes ikke til noe annet formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter arrangementet. Vi anskaffer oss eget samtykke til å kartlegge interesse og ønsker om å motta invitasjoner til nye arrangementer.

 

Bruk av informasjonskapsler (Google Analytics)

Nettsiden vår bruker informasjonskapsler (Google Analytics) for å kartlegge besøkende og deres bruk. Vi gjør dette for å tilpasse og gjøre siden vår så relevant som mulig for våre besøkende. Du kan til og med forhindre informasjonskapsler fra å bli lagret på datamaskinen din ved å endre nettleserinnstillingene dine.

 

Deling av informasjonen din

Vi deler personopplysningene dine med ditt samtykke eller slik nødvendig for å fullføre en hvilken som helst transaksjon eller yte en hvilken som helst tjeneste du har forespurt eller autorisert. For eksempel deler vi innholdet ditt med tredjeparter når du gir oss betalingsinformasjon for å donere, vi vil dele betalingsinformasjon med banker og andre enheter som behandler betalingstransaksjoner eller yter andre finansielle tjenester, og for forhindring av svindel og reduksjon av kredittrisiko. I tillegg deler vi personlige data mellom våre kontrollerte tilknyttede selskaper og datterselskaper.

 

Modifikasjoner

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Dersom vi gjør endringer, vil vi varsle deg ved å revidere datoen øverst i erklæringen og i enkelte tilfeller kan vi gi deg ytterligere varsel (for eksempel å legge til en uttalelse på hjemmesiden vår eller sende deg en e-post). Vi oppfordrer deg til å gå gjennom personvernerklæringen når du besøker nettstedet for å holde deg informert om vår informasjonspraksis og måter du kan hjelpe til med å beskytte personvernet ditt på.

 

Endringer på siden

Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse forbeholder seg retten til etter eget skjønn å gjennomgå, forbedre, endre eller avslutte, midlertidig eller permanent, nettstedet og/eller enhver funksjon, informasjon, materiale eller innhold med eller uten varsel til deg. Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse vil ikke kunne holdes ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for endringer eller avvikling av nettstedet eller noen del av nettstedet.

 

Informasjon for mindreårige

Dersom du er under 18, pass på at du får foreldre eller vergers tillatelse før du sender noe informasjon om deg selv (navn, adresse, e-post adresse, etc.) til oss eller noen andre over internett. Vi oppmuntrer foreldre til å involvere seg i barns bruk av internett og å være oppmerksom på aktivitetene de deltar i.

 

Kontakt oss

Dersom du har noen spørsmål angående denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på susana@fodselsogforeldreforening.no