BLI INVOLVERT


blog image

Les videre for å utforske alle de forskjellige måtene du kan delta på. Uansett hvor du er kan du utgjøre en forskjell og bli med oss for å skape bevissthet rundt påvirkningen det prenatale livet og prenatal foreldrerolle har på framtiden vår.


blog image

Snakk om påvirkningen det prenatale livet har på fremtiden vår og inviter andre til å bli med deg i den Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse.

Oppmuntre andre til å like siden vår, del vår misjon og våre poster for å fortelle verdens ledere hvor viktig prenatal foreldrerolle er.

Sammen kan vi endre verdenen, en graviditet av gangen.I denne videoen forklarer vi hvorfor det prenatale livet og foreldrerollen er så viktig for vår felles framtid!    blog image  

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til den Norsk Forening for Prenatal og Perinatal Utdanning og Helse!

Du vil få muligheten til å bygge nettverk med andre med lignende interesser og bli oppdatert på våre siste nyheter, muligheter og forskning innen feltet Prenatalt og Perinatal Liv og Utdanning fra bevisst unfangelse til graviditet og fødsel.

Om du resonerer med vårt mål og misjon, enten du er et individ, en organisasjon, en profesjonell eller en forelder ønsker vi gjerne å høre fra deg! Bli med oss i dag!


                                          blog image                                                      

Vi elsker å samarbeide med individer, bedrifter og organisasjoner – enten det er på lokalt eller globalt nivå – det hjelper oss å dele vår misjon og i tillegg nyttig og interessant informasjon til alle familier!

Slik blir du partner med oss:
- Promoter informasjonen vår på nettsiden din, sosiale medier eller et innflytelsesnettverk
- Del arbeidet, erfaringen og kunnskapen din på nettsiden vår og på våre sosiale medier.

Når du har blitt partner med oss vil vi vise frem spesielle høydepunkt – gjennom nyhetsbrevet vårt, nettsiden og våre sosiale nettverk.

For å vite mer om hvordan vi kan jobbe sammen, send oss en e-post på

 susana@prenatalogperinatalutdanning.no


blog image

Hold deg oppdatert med våre siste nyheter! Vi slipper artikler, intervjuer, forskning og utdanningsinformasjon til offentligheten og profesjonelle. Meld deg på og motta alt innholdet vårt!